Live Helper Chat support forum.. Old google groups forum can be found here

You are not logged in.

Announcement

#1 2022-03-12 06:55:02

Sajad2010
New member
Registered: 2020-11-30
Posts: 9

check user is blocked , by bot

Hi
I have a department and set a bot for it,
Blocked users can enter to bot and then transfer to operator.
Any solution for control blocked users by bot ?
Thanks

Offline

#2 2022-03-12 07:08:07

remdex
Administrator
From: Lithuania
Registered: 2012-09-23
Posts: 3,630
Website

Re: check user is blocked , by bot

Blocked users in general should not be able to enter bot at all. Unless you missed something in your explain how can they do it.
AT the moment there is no option in the bot to check is user blocked. Unless you explain me how blocked user can start a chat in general?

Offline

#3 2022-03-12 07:24:38

Sajad2010
New member
Registered: 2020-11-30
Posts: 9

Re: check user is blocked , by bot

I hide "nick" in default form, I have an additional field with name = mobile
after enter to bot i set nick = mobile
I cannot block by custom fields ?
I cannot recheck blacklist after set nick ?

Offline

#4 2022-03-12 08:06:10

remdex
Administrator
From: Lithuania
Registered: 2012-09-23
Posts: 3,630
Website

Re: check user is blocked , by bot

If you set custom field value and later want to check it's value and permit or deny transfer to operator you can https://doc.livehelperchat.com/docs/bot … onditions/ use this just smile

Offline

#5 2022-03-12 09:52:10

Sajad2010
New member
Registered: 2020-11-30
Posts: 9

Re: check user is blocked , by bot

Thanks,
Can I set custom title for nick ? for example i change it from "Name" to "Mobile" ?

Offline

#6 2022-03-12 10:28:46

remdex
Administrator
From: Lithuania
Registered: 2012-09-23
Posts: 3,630
Website

Re: check user is blocked , by bot

You can, but I would suggest just to use https://doc.livehelperchat.com/docs/cus … d-prefill/

Offline

Board footer