Live Helper Chat support forum.. Old google groups forum can be found here

You are not logged in.

Announcement

#1 2019-07-24 20:45:09

adventistapr
Member
Registered: 2018-11-30
Posts: 9

How to transfer attendants

How to transfer attendants, even reading the documentation could not configure this option.

Thanks

Offline

#2 2019-07-24 20:49:08

PeopleInside
Administrator
From: Italy
Registered: 2014-04-10
Posts: 3,459
Website

Re: How to transfer attendants

Hi
see this screenshot:
https://postimg.cc/BLfTBS75

Last edited by PeopleInside (2019-07-24 20:49:37)


lol PeopleInside - Live helper chat - free limited forum support!
wink For commercial support or GitHub [see FAQ here]
ops If you want to support this open source project, just donate [see support page]
glasses Something wrong with the forum? [contact a superhero]

Offline

#3 2019-07-25 18:42:47

adventistapr
Member
Registered: 2018-11-30
Posts: 9

Re: How to transfer attendants

Hello, after transferring the attendant the field for typing is disabled

1564080225_imagem.png

Last edited by adventistapr (2019-07-25 18:43:52)

Offline

#4 2019-07-26 12:18:19

PeopleInside
Administrator
From: Italy
Registered: 2014-04-10
Posts: 3,459
Website

Re: How to transfer attendants

Hi, seem you can write in that field. Is alerting you you are not the operator assigned to this chat so seems your transfer has not done correctly.
You look to be an admin or an operator with the right to open other operators chat.


lol PeopleInside - Live helper chat - free limited forum support!
wink For commercial support or GitHub [see FAQ here]
ops If you want to support this open source project, just donate [see support page]
glasses Something wrong with the forum? [contact a superhero]

Offline

#5 2019-07-26 12:36:00

adventistapr
Member
Registered: 2018-11-30
Posts: 9

Re: How to transfer attendants

Sorry for the lack of knowledge, but how can I set up an operator?
I read the documentation but I couldn't solve it.

Offline

#6 2019-07-26 12:45:04

PeopleInside
Administrator
From: Italy
Registered: 2014-04-10
Posts: 3,459
Website

Re: How to transfer attendants

I can only give basic support.
Should be not difficoult create an operator from the settings page where you can set user and roles.

If you need you can find commercial support.
Seems is not true that in your screenshot the field is disabled, is just alerting you you are to write a messge in not your own accpeted chat.

More info about avaible commercial support on my forum signature.


lol PeopleInside - Live helper chat - free limited forum support!
wink For commercial support or GitHub [see FAQ here]
ops If you want to support this open source project, just donate [see support page]
glasses Something wrong with the forum? [contact a superhero]

Offline

Board footer