Live Helper Chat support forum.. Old google groups forum can be found here

You are not logged in.

Announcement

#1 2013-04-07 13:13:37

simon perfitt
Member
Registered: 2013-04-07
Posts: 3

show online status without browser refresh?

When no operators are logged in to the admin page, is it possible to change the status on the web page to Ofline without the user refreshing the page? (via ajax maybe?)

https://groups.google.com/forum/#!topic … tbA8D2Mb9g

Offline

#2 2013-04-07 13:15:43

simon perfitt
Member
Registered: 2013-04-07
Posts: 3

Re: show online status without browser refresh?

chatsyncadmininterface() ?

Offline

#3 2013-04-07 13:17:27

Remigijus Kiminas
Administrator
From: Lithuania
Registered: 2012-09-23
Posts: 2,667
Website

Re: show online status without browser refresh?

Hi,

At the moment not. It would need additional javascript in getstatus.tpl.php and extend module, (new url) which would return html if status changed. You are free to hack this down on your own smile


2013/4/7 simon perfitt <simonp...@gmail.com>

chatsyncadmininterface() ?

On Sunday, 7 April 2013 12:13:37 UTC+1, simon perfitt  wrote:
When no operators are logged in to the admin page, is it possible to change the status on the web page to Ofline without the user refreshing the page? (via ajax maybe?)

Offline

#4 2013-04-07 13:20:52

simon perfitt
Member
Registered: 2013-04-07
Posts: 3

Re: show online status without browser refresh?

Fantastic project Remigijus!
I can help you with small corrections to english grammar, just contact me, I would be glad to help.

Offline

#5 2013-04-07 13:23:21

Remigijus Kiminas
Administrator
From: Lithuania
Registered: 2012-09-23
Posts: 2,667
Website

Re: show online status without browser refresh?

Hi,

Yes, I would be glad, you can just report all misspells in github in the following format

URL: url where mispell is located
Old text -> New text
Thanks





2013/4/7 simon perfitt <simonp...@gmail.com>

Offline

#6 2018-04-19 15:37:22

rapafleutz
Member
Registered: 2018-04-19
Posts: 29

Re: show online status without browser refresh?

Hi people.

Someone get a solution for this problem ? I'm need something like that. When operators go online/offline show the chat widget without users refresh the page.

PS: Forgive my poor english, i hope you all understood my question.

Last edited by rapafleutz (2018-04-19 15:38:40)

Offline

#7 2018-04-20 09:17:37

PeopleInside
Administrator
From: Italy
Registered: 2014-04-10
Posts: 3,057
Website

Re: show online status without browser refresh?

Hi rapafleutz,
welcome on the live helper chat forum!

Live helper chat now support operator status auto refresh, please see:
How to make automatic status change for frontend visitors?

Hope this helps smile


lol PeopleInside - Live helper chat - free limited forum support!
wink For commercial support or GitHub [see FAQ here]
ops If you want to support this open source project, just donate [see support page]

Offline

#8 2018-04-20 14:07:10

rapafleutz
Member
Registered: 2018-04-19
Posts: 29

Re: show online status without browser refresh?

PeopleInside wrote:

Hi rapafleutz,
welcome on the live helper chat forum!

Live helper chat now support operator status auto refresh, please see:
How to make automatic status change for frontend visitors?

Hope this helps smile

Dude, thanks a lot.
I search the forum and found only this topic. I  begin to use  LHC a few weeks ago, so i think the only way is coding something.

By the way, what a wonderful tool is the LHC. I'm just beginning  learning how to use, and i'm amazing and excited with all the possibilites.
Great great job dudes.

Offline

#9 2018-04-20 14:10:28

PeopleInside
Administrator
From: Italy
Registered: 2014-04-10
Posts: 3,057
Website

Re: show online status without browser refresh?

You are welcome,
happy to know you are loving live helper chat smile


lol PeopleInside - Live helper chat - free limited forum support!
wink For commercial support or GitHub [see FAQ here]
ops If you want to support this open source project, just donate [see support page]

Offline

Board footer