Live Helper Chat support forum.. Old google groups forum can be found here

You are not logged in.

Announcement

#1 2013-10-24 12:42:54

vit.onl...@gmail.com
Guest

Not Quite Working

Hello. I've installed the web version of the livechat successfully, but in the admin panel, there's no generated embed code for the pages or widgets, I can't figure out what is wrong. Also, sound buttons, online/offline button, etc not working but clickable. The frontpage form isn't submitting, but display an 'incorrect captcha, please enable javascript' error, wheras captcha is not visible on form and javascript is already enabled on browser. Please help!

https://groups.google.com/forum/#!topic … FSJ5y_av-Y

#2 2013-10-24 12:45:11

Remigijus Kiminas
Administrator
From: Lithuania
Registered: 2012-09-23
Posts: 3,520
Website

Re: Not Quite Working

Hi,

Any changes to see URL to test?

2013/10/24  <vit.onl...***.com>

Hello. I've installed the web version of the livechat successfully, but in the admin panel, there's no generated embed code for the pages or widgets, I can't figure out what is wrong. Also, sound buttons, online/offline button, etc not working but clickable. The frontpage form isn't submitting, but display an 'incorrect captcha, please enable javascript' error, wheras captcha is not visible on form and javascript is already enabled on browser. Please help!


Offline

#3 2013-10-24 12:45:27

Remigijus Kiminas
Administrator
From: Lithuania
Registered: 2012-09-23
Posts: 3,520
Website

Re: Not Quite Working

I mean any chance.

2013/10/24 Remigijus Kiminas <rem...***.com>

Offline

#4 2013-10-25 08:29:53

vit.onl...@gmail.com
Guest

Re: Not Quite Working

Only partially displayed code only under 'Live help embed code' like this:
<script type="text/javascript" src="http://Site_URL/livehelperchat/index.php/site_admin/chat/getstatus"></script>

On Thursday, October 24, 2013 11:42:54 AM UTC+1, vit.onl...***.com wrote:Hello. I've installed the web version of the livechat successfully, but in the admin panel, there's no generated embed code for the pages or widgets, I can't figure out what is wrong. Also, sound buttons, online/offline button, etc not working but clickable. The frontpage form isn't submitting, but display an 'incorrect captcha, please enable javascript' error, wheras captcha is not visible on form and javascript is already enabled on browser. Please help!

#5 2013-10-25 09:26:37

Remigijus Kiminas
Administrator
From: Lithuania
Registered: 2012-09-23
Posts: 3,520
Website

Re: Not Quite Working

Hi,

Sorry, but all bugs before confirmation have to provide steps to reprduce. Without reprouce I cannot fix.

2013/10/25  <vit.onl...***.com>

Offline

#6 2013-10-25 10:09:16

vit.onl...@gmail.com
Guest

Re: Not Quite Working

Thank you for your response. Can I provide you with cpanel details, maybe perhaps you can check it out?

#7 2013-10-25 10:18:51

Remigijus Kiminas
Administrator
From: Lithuania
Registered: 2012-09-23
Posts: 3,520
Website

Re: Not Quite Working

Just provide in my mail. (I wont spend time creating ftp logins from panel)

rem...***.com
FTP logins

LHC admin panel address and logins.


2013/10/25  <vit.onl...***.com>

Offline

Board footer