Live Helper Chat support forum.. Old google groups forum can be found here

You are not logged in.

Announcement

#1 2020-09-03 07:54:45

codimcc
Member
Registered: 2020-09-03
Posts: 22

Translation groups error

Hi there!

I am trying to add several translations for the bot messages but getting error when new group item is saved. Please see the screenshot. Any ideas what could cause it? Translations tabs are available until item does not saved1599119668_screenshot_5.jpg1599119679_screenshot_4.jpg

Offline

#2 2020-09-03 07:56:44

remdex
Administrator
From: Lithuania
Registered: 2012-09-23
Posts: 3,230
Website

Re: Translation groups error

Can you somehow tell what you have entered as seems it breaks somehow this form. Or after you click save and it breaks export db or just "lh_generic_bot_tr_item" table so i could fix it.

Offline

#3 2020-09-03 08:09:23

codimcc
Member
Registered: 2020-09-03
Posts: 22

Re: Translation groups error

on the de tab - simply 'de', on da - 'da'. I have tried also other messages at first, but they were also simple, no special characters, no html etc. Is there any way to use regular autotranslations for the bot messages?

Last edited by codimcc (2020-09-03 08:13:47)

Offline

#4 2020-09-03 08:10:40

remdex
Administrator
From: Lithuania
Registered: 2012-09-23
Posts: 3,230
Website

Re: Translation groups error

Right i see an error. Will post here once I update.

Offline

#5 2020-09-03 08:13:14

remdex
Administrator
From: Lithuania
Registered: 2012-09-23
Posts: 3,230
Website

Re: Translation groups error

Offline

#6 2020-09-03 08:22:07

codimcc
Member
Registered: 2020-09-03
Posts: 22

Re: Translation groups error

yes, it works. Thank you so much for the quick solution!

Offline

Board footer