Live Helper Chat support forum.. Old google groups forum can be found here

You are not logged in.

Announcement

#1 2018-03-23 09:32:51

sienz
Member
Registered: 2018-03-06
Posts: 5

change language for the placeholder

Hi, anyone knows how to change the language of the placeholder shown in the picture ? Thank you.
no image

Last edited by sienz (2018-03-23 09:34:33)

Offline

#2 2018-03-23 10:07:29

PeopleInside
Administrator
From: Italy
Registered: 2014-04-10
Posts: 3,057
Website

Re: change language for the placeholder

Hi, is this live helper chat?
Sorry but I cannot understand the screen. You can choose the language widget when you generate the Embed code.


lol PeopleInside - Live helper chat - free limited forum support!
wink For commercial support or GitHub [see FAQ here]
ops If you want to support this open source project, just donate [see support page]

Offline

#3 2018-03-23 11:28:14

sienz
Member
Registered: 2018-03-06
Posts: 5

Re: change language for the placeholder

Hi,
I have found this prefill method.
LHCChatOptionsPage.attr_prefill.push({'name':'username','value':'Enter your username'});

Hi, can i modify the placeholder of the input field like this?
LHCChatOptionsPage.attr_prefill.push({'name':'username','value':'', 'placeholder':'Enter your username'});

I have tried, but it is not working.
Thank you

Offline

#4 2018-03-23 12:47:27

PeopleInside
Administrator
From: Italy
Registered: 2014-04-10
Posts: 3,057
Website

Re: change language for the placeholder

For code question you can ask on GitHub. Link on my signature.


lol PeopleInside - Live helper chat - free limited forum support!
wink For commercial support or GitHub [see FAQ here]
ops If you want to support this open source project, just donate [see support page]

Offline

Board footer